Fordele ved at handle med os

Din indkøbskurv er tom

Værdier hos Vinylpladen DK

Hos Vinylpladen.DK går vi ind for kvalitet og service i absolut topklasse i alt hvad vi foretager os – og vi gør ikke i kompromisser. Vi har et unikt værdisæt, der tager udgangspunkt i flg. nøglefaktorer:

• Kvalitet
• Værdi for pengene
• Service
• Kundefordele
• Billig fragt
• Tillid


Kvalitet

Lad det være sagt: søger man den ultimative lydoplevelse kommer man ikke langt med det rigtige anlæg og de rigtige højtalere alene. For kvaliteten af lyden er ikke bedre end systemets svageste led. Musikkens format har afgørende betydning, og her er vinylpladen det ultimative valg. Næsten ligeså vigtigt som selve vinylpladeformatet, er vinylpleje såvel som pladernes opbevaring utrolig afgørende for kvaliteten. Derfor har vi gjort et enormt arbejde i at undersøge markedet for indre- og ydre vinylplade sleeves og rensegrej. Vi stiller krav til vores leverandører hvor kun det bedste er godt nok. Derfor pakkes vores brugte LP'er i indre og ydre sleeves, af den suverænt bedste kvalitet på markedet i dag. Desuden renser vi alle brugtpladerne før forsendelsen med markedets mest effektive og kraftige vakuum-pladerenser, således at rillerne igen bliver så gode som nye.

Værdi for pengene

Vi sælger ikke vinylplader så billigt som muligt. Vi sælger kvalitet så billigt som muligt. Med andre ord søger vi, at vores kunder får værdi for pengene. Vi tror på, at hvis man er til vinylplader, så er man til kvalitet. Når man køber en plade hos os får man ikke blot en plade, men et kvalitetsprodukt. Har man købt en brugt vinylplade får man eks. også et indre- og et ydre sleeve i aller højeste kvalitet og en grundig rensning af selve vinylpladen. Samtidig går vi meget op i at sende pladerne på bedste vis i forsvarlig emballering. Køber man rensegrej, LP rammer eller sleeves kan man altid være sikker på, at vi har undersøgt markedet i en sådan grad, at man kan føle sig helt sikker på at man får den aller bedste kvalitet.

Service

Hos Vinylpladen.DK er det altid kunden der er i fokus. Vi er et dynamisk foretagende som søger at imødekomme ønsker på tværs af vores interessentkreds. Derfor bestræber vi os på hurtig respons på henvendelser af enhver karakter. Vi tilstræber især en god kommunikation med vores kunder. Vi tager derfor gladelig mod ris og ros, forslag og debatemner. Derfor engagerer vi os i at etablere en bred kontaktflade for alle vore interessenter på de sociale medier; Twitter, Facebook, Linkedin, Google +1 mv. Det vil med andre ord sige, at også du kan have en indflydelse på det fremtidige Vinylpladen.DK . Alt konstruktiv kritik vil blive taget til efterretning.

Kunde fordele

Vi ønsker at skabe længerevarende bekendtskaber. Derfor belønner vi også vore trofaste kunder med rabatter i form af rabatkuponer. Disse udstedes ved køb på mere end 800 kr. Kuponværdien udgør 15% af værdien på den seneste handels køb af brugte plader, 10% af værdien på vinylplejeprodukter og 5% på nytrykte LP'er, sleeves og LP rammer.


Billig fragt

Vi ønsker at skabe værdi for pengene, og intet er mindre værdiskabende end dyre fragtgebyrer. Derfor har vi hos Vinylpladen.DK et særdeles fordelagtigt "fri fragt" tilbud. Dette betyder at du opnår gratis fragt ved køb af mere end blot 5 varer på hele vores hjemmeside, og derved sparer hele 60 kr. på din handel.

Tillid

Hos Vinylpladen.DK kan du altid føle dig sikker på en god og fair behandling, og du kan vide dig sikker på, at de varer du modtager er af den bedste kvalitet. Mange mennesker føler et vist ubehag ved at handle på internettet pga. diverse skrækhistorier om personer der er blevet snydt. Vi har gjort en ekstra indsats i at komme denne skepsis til livs i forhold til at handle på vores hjemmeside. Af initiativer kan nævnes vores valg af indløsningsaftale ved kreditkortbetalinger, der håndteres af vores partner ePay, som er en yderst anerkendt virksomhed, med stor erfaring i at garantere hurtig og sikker betaling. Endvidere foreslår vi alle kunder at skrive en anmeldelse af deres oplevelse ved at hande i vores netbutik på Trustpilot.dk. For at se hvad vores kunder tidligere har skrevet kan du trykke HER.
copyright © Vinylpladen ApS. All rights reserved | CVR. 34082677 | Email: pt@vinylpladen.dk | Vi tager imod Dankort, eDankort, Visa, Mastercard, Meastro